Despre noi

dragos_giura

 


Dragoş Alexandru Giura


 

 

Experienţă profesională

În decursul celor şase ani dedicaţi insolvenţei, Dragoş Giura a administrat peste 90 de proceduri de faliment şi reorganizare judiciară, perioadă în care a dobândit o vastă experienţa profesională  în domeniu.

Expertiza în sfera avocaturii şi-a concentrat-o asupra domeniilor privind insolvenţa şi a litigiilor conexe acesteia, dreptul societar şi litigiile cu profesionişti.


Educaţie

Ulterior licenţierii în drept la Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Dragoş Giura a urmat cursurile Universităţii Coventry din Marea Britanie, obţinând diploma de Master of Laws in International Business Law (LLM) a acestei universităţi.

Dragoş Giura este membru al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, Baroul Cluj şi al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, Filiala Cluj.


Diana Maria Rosca


Diana Maria Roșca colaboratoare a CII Dragos Giura este membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România. În cei  6 ani de activitate în domeniul juridic, desfășurată atât în servicii de consultanță cât și în sfera de litigii, a acumulat o vastă experiență cu precădere în domeniul dreptului civil, litigii cu profesioniști, drept societar, drept bancar, contencios administrativ și fiscal, dreptul muncii,  gestionarea procedurilor de insolvență, drept penal.

Diana Maria Roșca a absolvit cursurile Universitaății de Vest din Timișoara – Facultatea de Drept și Științe Administrative specializarea Drept, ulterior urmând cursurile de masterat în domeniul “Dreptul afacerilor” ale aceleiași facultăți.


Raul Alexandru Todea


Raul Alexandru Todea are o experienţă de 5 ani  în domeniul juridic, desfășurată atât în sfera litigiilor dar mai ales în servicii de consultanță în materie de drept civil, drept societar, litigii cu profesioniștii, dreptul muncii, dreptul asigurărilor, contencios administrativ și fiscal, drept bancar și reprezentare în procedurilor de insolvență.

 În ceea ce privește formarea teoretică, Raul Alexandru Todea a absolvit cursurile Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest din Timișoara, obținând în acest sens diploma de licență în drept.


Cabinetul individual de Insolvenţă Dragoş Giura dispune de colaboratori direcţi pe latura economică (expert contabil şi economist) cât şi de colaboratori în domeniul evaluărilor, a cadastrului şi topometriei, a arhivării şi depozitării de documente, colaboratori cu experienţă specifică domeniului de insolvenţă.

Oferim servicii de avocatură și soluții complete de insolvență